Taal:

Drypools bezorgt u jarenlang zorgeloos zwemplezier

Welkom op de website van DRYPOOLS.COM, dé website als u op zoekt bent naar een oplossing voor een vochtprobleem in uw zwembad. Door onze geavanceerde calculator bent u nog maar 2 stappen verwijderd van het juiste model zwembad luchtontvochtiger.

De luchtontvochtigers van DRYPOOLS.COM zijn door het gebruik van warmtepomp technologie zeer energiebesparend. Mede door de zeer goede prijs / kwalteitverhouding is DRYPOOLS.COM de nummer 1 van Nederland en België!

Bereken met onze calculator de juiste luchtontvochtiger

Modellen

Luchtontvochtiger SHA100

Luchtontvochtiger SHA100

De SHA serie is speciaal ontworpen voor plafondmontage, vanwege zijn beperkte hoogte is plaatsing op een plat dak in een geïsoleerde kap ook mogelijk.+ Gunstige prijs+ Te monteren aan een kanalensysteem voor goede luchtverdeling+ Lage hoogte, geschikt voor plafond / dakmontage in geïsoleerde kap+ Energiezuinige opties, EC ventilator (30..70% besparen) en WTW naar zwembadwater.- Geen geïntegreerde verselucht voorziening, te combineren met de SKHR ventilatiebox.De SHA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn vanhoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SHA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. Een pvc lekbak is gemonteerd in alle modellen. Standaard zijn het basisframe en de panelen grijs gecoat in RAL9018.De SHA is geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Verkrijgbare opties voor de SHA zijn:1) Interne of externe vocht- en temperatuursensor. 2) Externe mechanische hygrostaat.3) Extern elektronisch bedieningspaneel.5) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaande CV-installatie.6) Ingebouwde geïntegreerde modulerende 3-weg klep CV verwarmingsbatterij.7) Potentiaal vrij contact voor aansturing CV ketel.8) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW.9) Set roosters met muurframe.10) 2-speed EC ventilator 300Pa tbv energiebesparing tot 75% als de zwembadcover is gesloten.11) Warmteterugwinning naar het zwembadwater middels watergekoelde condensor (Cu-Ni) (Voor afvoer van 35% van de restwarmte). 12) RS485 modbuskoppeling. 13) Trillingdempers vloeropstelling. 14) Trillingdempers plafond onderbouw.15) Technische hulp bij het opstarten.


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger SBA150

Luchtontvochtiger SBA150

De SBA/A is een eenvoudig plug en play opbouwmodel en is stekkerklaar.De SBA/P is een installatie voor achter de muur met roosters.+ Gunstige prijs+ Eenvoudige montage- Luchtverdeling, slechts geschikt voor kleinere ruimtes- Condenseren van raampartij in de winterperiode- Geluid in de ruimte- Geen geïntegreerde verseluchtvoorziening, te combineren met de SKHR ventilatiebox.De SBA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SBA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. Een pvc lekbak is gemonteerd in alle modellen. Standaard zijn het basisframe en de panelen wit gecoat in RAL9010.De SBA is geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Verkrijgbare opties voor de SBA zijn:1) Interne vocht- en temperatuursensor2) Externe mechanische hygrostaat / thermostaat3) Externe mechanische hygrostaat4) Extern elektronisch bedieningspaneel5) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaande CV-installatie6) Ingebouwde geïntegreerde 3-weg klep CV verwarmingsbatterij7) Potentiaal vrij contact voor aansturing CV ketel8) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW9) Aanvoer- en retourplenum 90° (2 stuks) (SBA…P)10) Set roosters met muurframe (2 stuks) (SBA…P)11) Set ondersteuningsvoeten vloeropstelling (SBA…..A)12) Technische hulp bij het opstarten


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger SDA75

Luchtontvochtiger SDA75

De SDA serie is zeer compact en kan op 3 manieren uitblazen, zodat hij altijd eenvoudig op het kanalensysteem kan worden aangesloten.+ Gunstige prijs+ Servicevriendelijk+ Op 3 manieren uitblazen+ Energiezuinige opties, EC ventilator (30..70% besparen) en WTW naar zwembadwater.- Geen geïntegreerde verseluchtvoorziening, te integreren met de SKHR ventilatiebox.De SDA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn vanhoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SDA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. Een pvc lekbak is gemonteerd in alle modellen. Standaard zijn het basisframe en de panelen grijs gecoat in RAL9018.De SDA is geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Verkrijgbare opties voor de SDA zijn:1) Interne of externe vocht- en temperatuursensor.2) Externe mechanische hygrostaat.3) Extern elektronisch bedieningspaneel.4) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaandeCV-installatie.5) Ingebouwde geïntegreerde modulerende 3-weg klep CVverwarmingsbatterij.6) Potentiaal vrij contact voor aansturing CV ketel.7) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW / 6 kW (zie tabel).8) Filterframe aanzuigzijde tbv kanaalaansluiting.9) 2-speed EC ventilator 300Pa voor energiebesparing tot 75% als dezwembadcover is gesloten.10) Warmteterugwinning naar het zwembadwater middelswatergekoelde condensor (Cu-Ni) (Voor afvoer van 35% van derestwarmte).11) Diverse bouwvormen zie laatste bladzijde.12) Spiegelbeeld levering is mogelijk met losse bedieningskast.13) RS485 modbuskoppeling.14) Trillingdempers vloeropstelling.15) Technische hulp bij het opstarten.


Bekijk info en brochure
Bekijk alle modellen...
Copyright © Drypools 2017 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps