Taal:

Drypools

De systemen van Drypools doen meer dan alleen het beheersen van de temperatuur. De apparaten zorgen er ook voor dat er op een gezonde en veilige manier gebruik gemaakt wordt van het zwembad. Zonder last te hebben van schadelijke chloordampen. Daarnaast creëert het systeem een juiste luchtvochtigheid, zodat de kans op condens- en schimmelvorming nihil is. Tot slot zorgt het systeem ervoor dat u niet te maken krijgt met aangetaste technische installaties, bouwconstructies of andere permanente schade.

Energierekening

Door het aanschaffen van een zwembad, wordt de energierekening hoger. Dankzij onze klimaatbeheersingssystemen kunt u daar aanzienlijk op besparen, terwijl het comfort juist toeneemt. Hoe dat kan? De duurzame en onderhoudsvriendelijke apparaten zorgen voor een perfecte energiebalans en dus energiebesparing. Verder zetten de installaties de waterdamp in de lucht om in warmte, die u vervolgens weer kunt gebruiken voor het verwarmen van het zwemwater.

Een neutraal design van het klimaatbeheersingssyteem

Door het compacte en neutrale design past een klimaatbeheersingssysteem van Drypools in ieder interieur. Sommige modellen kunnen zelfs helemaal worden weggewerkt in de technische ruimte. Drypools is de nummer 1 leverancier van klimaatbeheersingssystemen in België en Nederland én staat garant voor hoogwaardig advies tegen een aantrekkelijke prijs.

Producten

SDA

Een luchtontvochtiger met warmtepomp voor uw zwembad, whirlpool, spa of jacuzzi. Door de compacte flexibele vormgeving is de SDA luchtontvochtiger ideaal voor kleine technische ruimtes of als vervangingsmodel voor oude apparatuur.

SDA ontvochtiger   principe SDA

SHA

Een luchtontvochtiger met warmtepomp voor uw zwembad, whirlpool, spa of jacuzzi. Door de compacte flexibele vormgeving is de SHA luchtontvochtiger ideaal voor kleine technische ruimtes of als vervangingsmodel voor oude apparatuur.

SHA ontvochtiger   principe SHA

SMA

Een luchtontvochtiger met warmtepomp voor uw zwembad, whirlpool, spa of jacuzzi. Door de compacte flexibele vormgeving is de SMA luchtontvochtiger ideaal voor kleine technische ruimtes of als vervangingsmodel voor oude apparatuur.

SMA ontvochtiger   principe SMA

SRH

Een luchtontvochtiger met warmtepomp voor uw zwembad, whirlpool, spa of jacuzzi.

SRH ontvochtiger   principe SRH

UTA

Een luchtontvochtiger met warmtepomp voor uw zwembad, whirlpool, spa of jacuzzi.

UTA ontvochtiger   principe UTA

SKHR

SKHR is een ventilatiebox die zorgt voor schone en droge lucht in het zwembad. Daarnaast zorgt de box dat de aangrenzende ruimtes chloorlucht vrij blijven.

SKHR ontvochtiger   principe SKHR

Kenmerken

Onze klimaatsystemen hebben in de meeste gevallen een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt
plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. In alle modellen is een pvc lekbak gemonteerd.

Standaard zijn het basisframe en de panelen wit gecoat in RAL9010.
Bij de inbouwmodellen zijn de muurroosters uitgevoerd in geampdoseerd aluminium. De systemen zijn geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.

Aanvullende opties

Verkrijgbare opties voor de meeste ontvochtigers zijn:

1) Interne vocht- en temperatuursensor
2) Externe mechanische hygrostaat / thermostaat
3) Externe mechanische hygrostaat
4) Extern elektronisch bedieningspaneel
5) Ingebouwde verwarmingsbatterij, die aan te sluiten is op de bestaande cv-installatie
6) Ingebouwde geïntegreerde 3-weg klep cv verwarmingsbatterij
7) Potentiaal vrij contact voor aansturing cv-ketel
8) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW
9) Aanvoer- en retourplenum 90° (2 stuks)
10) Set roosters met muurframe (2 stuks)
11) Set ondersteuningsvoeten vloeropstelling
12) Technische hulp bij het opstarten

Bekijk ook onze andere pagina's:


Modellen

Luchtontvochtiger SBA100

Luchtontvochtiger SBA100

De SBA/A is een eenvoudig plug en play opbouwmodel en is stekkerklaar.De SBA/P is een installatie voor achter de muur met roosters.+ Gunstige prijs+ Eenvoudige montage- Luchtverdeling, enkel geschikt voor kleinere ruimtes- Condenseren van raampartij in de winterperiode- Geluid in de ruimte- Geen geïntegreerde verse lucht voorziening, te combineren met de SKHR ventilatiebox.De SBA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn vanhoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SBA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. In alle modellen is een pvc lekbak gemonteerd. Standaard zijn het basisframe en de panelen wit gecoat in RAL9010.De systemen zijn geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Verkrijgbare opties voor de SBA zijn:1) Interne vocht- en temperatuursensor2) Externe mechanische hygrostaat / thermostaat3) Externe mechanische hygrostaat4) Extern elektronisch bedieningspaneel5) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaande cv-installatie6) Ingebouwde geïntegreerde 3-weg klep cv verwarmingsbatterij7) Potentiaal vrij contact voor aansturing cv-ketel8) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW9) Aanvoer- en retourplenum 90° (2 stuks) (SBA…P)10) Set roosters met muurframe (2 stuks) (SBA…P)11) Set ondersteuningsvoeten vloeropstelling (SBA…..A)12) Technische hulp bij het opstarten


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger UTA015

Luchtontvochtiger UTA015

De hoogwaardige luchtontvochtigers met luchtzijdige warmteterugwinning uit de UTA serie zijn ontworpen om de temperatuur, de luchtvochtigheid, de ventilatie en de onderdruk te regelen in overdekte zwembaden of in andere ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De UTA is geschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot 36°C en is in staat om tot 30% verse buitenlucht bij te mengen. WERKINGSPRINCIPE De warme vochtige lucht uit het zwembad wordt aangezogen door de afzuigventilator (G). Via het retourfilter (A) passeert de lucht de kruisstroomwisselaar (B). Hier kruist deze de koude verse lucht zodat een deel van het vocht uit de lucht wordt afgescheiden doordat de lucht wordt voorgekoeld. Na de kruistroom-wisselaar wordt een deel vuile lucht (0% tot 30%) naar buiten toe afgevoerd door de ventilator (C). Het overgebleven gedeelte gaat door de verdamper (D) en wordt indien nodig gedroogd tot het gewenste niveau. Na de verdamper wordt de koude en gedroogde lucht gemengd met verse buitenlucht. Deze lucht wordt daarna voorverwarmd door de warmte van de warme luchtstroom uit de kruisstroomwisselaar. Vervolgens wordt de lucht door de condensor (F) nog verder opgewarmd. Als de zwembadruimte verwarmd moet worden wordt de gewenste temperatuur bereikt via de warmwaterbatterij (H). De UTA is in staat om, de luchtvochtigheid, de verwarming, de verse lucht en de onderdruk van het zwembad te regelen. Doordat de UTA een warmtepomp heeft in combinatie met een kruisstroomwisselaar, bent u verzekert van een zeer laag energieverbruik en een optimaal comfort.DUIDELIJK EN GEBRUIKERSVRIENDELIJK De gebruikersinterface van de UTA is duidelijk en gebruikersvriendelijk. Via een verlicht lcd-display kan de bedrijfsstatus van de unit direct worden gecontroleerd. De in de microprocessor verwerkte drukknoppen geven een directe uitlezing van de belangrijkste bedrijfsparameters: temperaturen, drukken, setpoints, draaiuren, et cetra. De menu’s bieden toegang tot alle machineregelingen, inclusief een geheugenmenu voor een snelle storingsdiagnose. De regeling is voorzien van een weekprogramma waarbij de standen 'comfort, energie besparen, verwarmen, vrije koeling en uit' kunnen worden geprogrammeerd. Tevens kan er met het tweede setpunt van temperatuur en vocht veel energie worden bespaard. Kortom, bij een optimale instelling van de UTA, ontstaat er een maximale energiebesparing.


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger SMA270

Luchtontvochtiger SMA270

De SMA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SMA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. In alle modellen is een pvc lekbak gemonteerd. Standaard zijn het basisframe en de panelen grijs gecoat in RAL9018.De systemen zijn geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Aanvullende opties:1) Interne of externe vocht- en temperatuursensor.2) Externe mechanische hygrostaat.3) Extern elektronisch bedieningspaneel.4) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaande cv-installatie.5) Ingebouwde geïntegreerde modulerende 3-weg klep cv verwarmingsbatterij.6) Potentiaal vrij contact voor aansturing cv-ketel.7) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 6kW / 12kW (zie tabel).8) Filterframe aanzuigzijde tbv kanaalaansluiting.9) 2-speed EC ventilator 300Pa voor energiebesparing tot 75% als dezwembadcover is gesloten.10) Warmteterugwinning naar het zwembadwater middelswatergekoelde condensor (Cu-Ni) (Voor afvoer van 35% van derestwarmte).11) Diverse bouwvormen zie laatste bladzijde.12) Spiegelbeeld levering is mogelijk met losse bedieningskast.13) RS485 modbuskoppeling.14) Trillingdempers vloeropstelling.15) Technische hulp bij het opstarten.


Bekijk info en brochure
Bekijk alle modellen...
Copyright © Drypools 2023 - Gerealiseerd door NUGTR | Privacy Verklaring