Taal:

Drypools.com déshumidificateur pour piscine

Bienvenue sur le site de DRYPOOLS.COM, le site qui vous apporte la solution à chaque problème d'humidité dans votre piscine. Grâce à notre calculatrice avancée, vous pouvez immédiatement déterminer le type de déshumidificateur idéal pour votre piscine.


Les déshumidificateurs DRYPOOLS.COM vous permettent de réaliser des économies d'énergie grâce à l'utilisation d’une pompe à chaleur. DRYPOOLS.COM a un bon rapport prix-qualité c’est pourquoi il est le numéro 1 en Belgique et aux Pays-Bas.

Veuillez svp contacter info@drypools.com ou appeler 0032 3644 2644 pour de plus amples informations.

Bereken met onze calculator de juiste luchtontvochtiger

Modellen

Luchtontvochtiger SHA050

Luchtontvochtiger SHA050

De SHA serie is speciaal ontworpen voor plafondmontage, vanwege zijn beperkte hoogte is plaatsing op een plat dak in een geïsoleerde kap ook mogelijk.+ Gunstige prijs+ Te monteren aan een kanalensysteem voor goede luchtverdeling+ Lage hoogte, geschikt voor plafond / dakmontage in geïsoleerde kap+ Energiezuinige opties, EC ventilator (30..70% besparen) en WTW naar zwembadwater.- Geen geïntegreerde verselucht voorziening, te combineren met de SKHR ventilatiebox.De SHA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn vanhoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SHA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. Een pvc lekbak is gemonteerd in alle modellen. Standaard zijn het basisframe en de panelen grijs gecoat in RAL9018.De SHA is geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Verkrijgbare opties voor de SHA zijn:1) Interne of externe vocht- en temperatuursensor. 2) Externe mechanische hygrostaat. 3) Extern elektronisch bedieningspaneel. 5) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaande CV-installatie. 6) Ingebouwde geïntegreerde modulerende 3-weg klep CV verwarmingsbatterij. 7) Potentiaal vrij contact voor aansturing CV ketel. 8) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW. 9) Set roosters met muurframe. 10) 2-speed EC ventilator 300Pa tbv energiebesparing tot 75% als de zwembadcover is gesloten. 11) Warmteterugwinning naar het zwembadwater middels watergekoelde condensor (Cu-Ni) (Voor afvoer van 35% van de restwarmte). 12) RS485 modbuskoppeling. 13) Trillingdempers vloeropstelling. 14) Trillingdempers plafond onderbouw.15) Technische hulp bij het opstarten.


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger SDA200

Luchtontvochtiger SDA200

De SDA serie is zeer compact en kan op 3 manieren uitblazen, zodat hij altijd eenvoudig op het kanalensysteem kan worden aangesloten.+ Gunstige prijs+ Servicevriendelijk+ Op 3 manieren uitblazen+ Energiezuinige opties, EC ventilator (30..70% besparen) en WTW naar zwembadwater.- Geen geïntegreerde verseluchtvoorziening, te integreren met de SKHR ventilatiebox.De SDA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn vanhoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SDA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. Een pvc lekbak is gemonteerd in alle modellen. Standaard zijn het basisframe en de panelen grijs gecoat in RAL9018.De SDA is geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Verkrijgbare opties voor de SDA zijn:1) Interne of externe vocht- en temperatuursensor.2) Externe mechanische hygrostaat.3) Extern elektronisch bedieningspaneel.4) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaandeCV-installatie.5) Ingebouwde geïntegreerde modulerende 3-weg klep CVverwarmingsbatterij.6) Potentiaal vrij contact voor aansturing CV ketel.7) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW / 6 kW (zie tabel).8) Filterframe aanzuigzijde tbv kanaalaansluiting.9) 2-speed EC ventilator 300Pa voor energiebesparing tot 75% als dezwembadcover is gesloten.10) Warmteterugwinning naar het zwembadwater middelswatergekoelde condensor (Cu-Ni) (Voor afvoer van 35% van derestwarmte).11) Diverse bouwvormen zie laatste bladzijde.12) Spiegelbeeld levering is mogelijk met losse bedieningskast.13) RS485 modbuskoppeling.14) Trillingdempers vloeropstelling.15) Technische hulp bij het opstarten.


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger UTA052

Luchtontvochtiger UTA052

De hoogwaardige luchtontvochtigers met luchtzijdige warmteterugwinning uit de UTA serie zijn ontworpen om de temperatuur, de luchtvochtigheid, de ventilatie en de onderdruk te regelen in overdekte zwembaden of in andere ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De UTA serie is geschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot 36°C en zijn in staat om tot 30% verse buitenlucht bij te mengen. WERKINGSPRINCIPE De warme vochtige lucht uit het zwembad wordt aangezogen door de afzuigventilator (G). Via het retourfilter (A) passeert de lucht de kruisstroomwisselaar (B) waar deze de koude verse lucht kruist zodat een deel van het vocht uit de lucht wordt afgescheiden doordat de lucht wordt voorgekoeld. Na de kruistroom-wisselaar wordt een deel vuile lucht (0% tot 30%) naar buiten toe afgevoerd door ventilator (C). Het overgebleven gedeelte gaat door de verdamper (D) en wordt indien nodig gedroogd tot het gewenste niveau. Na de verdamper wordt de koude en gedroogde lucht gemengd met verse buitenlucht. Deze lucht wordt daarna voorverwarmd door de warmte van de warme luchtstroom uit de kruisstroomwisselaar en wordt vervolgens door de condensor (F) nog verder opgewarmd. In het geval dat de zwembadruimte verwarmd moet worden zal middels de warmwaterbatterij (H) de gewenste temperatuur bereikt worden. De UTA is in staat om, de luchtvochtigheid, de verwarming, de verse lucht en de onderdruk van uw zwembad te regelen. Doordat de UTA een warmtepomp heeft in combinatie met een kruisstroomwisselaar bent u verzekert van een zeer laag energieverbruik en een optimaal comfort. DUIDELIJK EN GEBRUIKERSVRIENDELIJK De gebruikersinterface is duidelijk en gebruikersvriendelijk. Via een verlicht lcd-display kan de bedrijfsstatus van de unit direct worden gecontroleerd. De in de microprocessor verwerkte drukknoppen geven een directe uitlezing van de belangrijkste bedrijfsparameters: temperaturen, drukken, setpoints, draaiuren, etc. De menu’s bieden toegang tot alle machineregelingen, inclusief een geheugenmenu voor een snelle storingsdiagnose. De regeling is voorzien van een weekprogramma waarbij de standen: Comfort, Energie Besparen, Verwarmen, Vrije koeling en Uit kunnen worden geprogrammeerd. Tevens kan er met het 2e setpunt van temperatuur en vocht veel energiebesparing worden behaald. Kortom bij een optimale instelling van de UTA ontstaat er een maximale energiebesparing.


Bekijk info en brochure
Bekijk alle modellen...
Copyright © Drypools 2017 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps