Taal:

Privacyverklaring

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH), gevestigd aan Baileybrugweg 13 D, 4941TB Raamsdonksveer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

drypools.com Baileybrugweg 13 D, 4941TB Raamsdonksveer +31 (0)162 - 511 553

Jelle Bearda is de Functionaris Gegevensbescherming van CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) Hij/zij is te bereiken via jelle@csh.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@csh.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

Delen van persoonsgegevens met derden

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: [ Bijvoorbeeld: Cookie: Googly Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar ]

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@csh.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@csh.nl


Modellen

Luchtontvochtiger UTA052

Luchtontvochtiger UTA052

De hoogwaardige luchtontvochtigers met luchtzijdige warmteterugwinning uit de UTA serie zijn ontworpen om de temperatuur, de luchtvochtigheid, de ventilatie en de onderdruk te regelen in overdekte zwembaden of in andere ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De UTA is geschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot 36°C en is in staat om tot 30% verse buitenlucht bij te mengen.WERKINGSPRINCIPE De warme vochtige lucht uit het zwembad wordt aangezogen door de afzuigventilator (G). Via het retourfilter (A) passeert de lucht de kruisstroomwisselaar (B). Hier kruist deze de koude verse lucht zodat een deel van het vocht uit de lucht wordt afgescheiden doordat de lucht wordt voorgekoeld. Na de kruistroom-wisselaar wordt een deel vuile lucht (0% tot 30%) naar buiten toe afgevoerd door de ventilator (C). Het overgebleven gedeelte gaat door de verdamper (D) en wordt indien nodig gedroogd tot het gewenste niveau. Na de verdamper wordt de koude en gedroogde lucht gemengd met verse buitenlucht. Deze lucht wordt daarna voorverwarmd door de warmte van de warme luchtstroom uit de kruisstroomwisselaar. Vervolgens wordt de lucht door de condensor (F) nog verder opgewarmd. Als de zwembadruimte verwarmd moet worden wordt de gewenste temperatuur bereikt via de warmwaterbatterij (H). De UTA is in staat om, de luchtvochtigheid, de verwarming, de verse lucht en de onderdruk van het zwembad te regelen. Doordat de UTA een warmtepomp heeft in combinatie met een kruisstroomwisselaar, bent u verzekert van een zeer laag energieverbruik en een optimaal comfort.DUIDELIJK EN GEBRUIKERSVRIENDELIJK De gebruikersinterface van de UTA is duidelijk en gebruikersvriendelijk. Via een verlicht lcd-display kan de bedrijfsstatus van de unit direct worden gecontroleerd. De in de microprocessor verwerkte drukknoppen geven een directe uitlezing van de belangrijkste bedrijfsparameters: temperaturen, drukken, setpoints, draaiuren, et cetra. De menu’s bieden toegang tot alle machineregelingen, inclusief een geheugenmenu voor een snelle storingsdiagnose. De regeling is voorzien van een weekprogramma waarbij de standen 'comfort, energie besparen, verwarmen, vrije koeling en uit' kunnen worden geprogrammeerd. Tevens kan er met het tweede setpunt van temperatuur en vocht veel energie worden bespaard. Kortom, bij een optimale instelling van de UTA, ontstaat er een maximale energiebesparing.


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger UTA042

Luchtontvochtiger UTA042

De hoogwaardige luchtontvochtigers met luchtzijdige warmteterugwinning uit de UTA serie zijn ontworpen om de temperatuur, de luchtvochtigheid, de ventilatie en de onderdruk te regelen in overdekte zwembaden of in andere ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De UTA is geschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot 36°C en is in staat om tot 30% verse buitenlucht bij te mengen. WERKINGSPRINCIPE De warme vochtige lucht uit het zwembad wordt aangezogen door de afzuigventilator (G). Via het retourfilter (A) passeert de lucht de kruisstroomwisselaar (B). Hier kruist deze de koude verse lucht zodat een deel van het vocht uit de lucht wordt afgescheiden doordat de lucht wordt voorgekoeld. Na de kruistroom-wisselaar wordt een deel vuile lucht (0% tot 30%) naar buiten toe afgevoerd door de ventilator (C). Het overgebleven gedeelte gaat door de verdamper (D) en wordt indien nodig gedroogd tot het gewenste niveau. Na de verdamper wordt de koude en gedroogde lucht gemengd met verse buitenlucht. Deze lucht wordt daarna voorverwarmd door de warmte van de warme luchtstroom uit de kruisstroomwisselaar. Vervolgens wordt de lucht door de condensor (F) nog verder opgewarmd. Als de zwembadruimte verwarmd moet worden wordt de gewenste temperatuur bereikt via de warmwaterbatterij (H). De UTA is in staat om, de luchtvochtigheid, de verwarming, de verse lucht en de onderdruk van het zwembad te regelen. Doordat de UTA een warmtepomp heeft in combinatie met een kruisstroomwisselaar, bent u verzekert van een zeer laag energieverbruik en een optimaal comfort.DUIDELIJK EN GEBRUIKERSVRIENDELIJK De gebruikersinterface van de UTA is duidelijk en gebruikersvriendelijk. Via een verlicht lcd-display kan de bedrijfsstatus van de unit direct worden gecontroleerd. De in de microprocessor verwerkte drukknoppen geven een directe uitlezing van de belangrijkste bedrijfsparameters: temperaturen, drukken, setpoints, draaiuren, et cetra. De menu’s bieden toegang tot alle machineregelingen, inclusief een geheugenmenu voor een snelle storingsdiagnose. De regeling is voorzien van een weekprogramma waarbij de standen 'comfort, energie besparen, verwarmen, vrije koeling en uit' kunnen worden geprogrammeerd. Tevens kan er met het tweede setpunt van temperatuur en vocht veel energie worden bespaard. Kortom, bij een optimale instelling van de UTA, ontstaat er een maximale energiebesparing.


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger SBA050

Luchtontvochtiger SBA050

De SBA/A is een eenvoudig plug en play opbouwmodel en is stekkerklaar.De SBA/P is een installatie voor achter de muur met roosters.+ Gunstige prijs+ Eenvoudige montage- Luchtverdeling, enkel geschikt voor kleinere ruimtes- Condenseren van raampartij in de winterperiode- Geluid in de ruimte- Geen geïntegreerde verse lucht voorziening, te combineren met de SKHR ventilatiebox.De SBA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SBA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. In alle modellen is een pvc lekbak gemonteerd. Standaard zijn het basisframe en de panelen wit gecoat in RAL9010.De systemen zijn geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Aanvullende opties:1) Interne vocht- en temperatuursensor2) Externe mechanische hygrostaat / thermostaat3) Externe mechanische hygrostaat4) Extern elektronisch bedieningspaneel5) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaande cv-installatie6) Ingebouwde geïntegreerde 3-weg klep cv verwarmingsbatterij7) Potentiaal vrij contact voor aansturing cv-ketel8) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW9) Aanvoer- en retourplenum 90° (2 stuks) (SBA…P)10) Set roosters met muurframe (2 stuks) (SBA…P)11) Set ondersteuningsvoeten vloeropstelling (SBA…..A)12) Technische hulp bij het opstarten


Bekijk info en brochure
Bekijk alle modellen...
Copyright © Drypools 2018 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps | Privacy Verklaring