Taal:

Privacyverklaring

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH), gevestigd aan Baileybrugweg 13 D, 4941TB Raamsdonksveer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

drypools.com Baileybrugweg 13 D, 4941TB Raamsdonksveer +31 (0)162 - 511 553

Jelle Bearda is de Functionaris Gegevensbescherming van CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) Hij/zij is te bereiken via jelle@csh.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@csh.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

Delen van persoonsgegevens met derden

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: [ Bijvoorbeeld: Cookie: Googly Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar ]

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@csh.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

CLIMATE SOLUTIONS HOLLAND (CSH) neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@csh.nl


Modellen

Luchtontvochtiger SMA750

Luchtontvochtiger SMA750

De SMA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SMA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. In alle modellen is een pvc lekbak gemonteerd. Standaard zijn het basisframe en de panelen grijs gecoat in RAL9018.De systemen zijn geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Verkrijgbare opties voor de SMA zijn:1) Interne of externe vocht- en temperatuursensor.2) Externe mechanische hygrostaat.3) Extern elektronisch bedieningspaneel.4) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaandeCV-installatie.5) Ingebouwde geïntegreerde modulerende 3-weg klep cv verwarmingsbatterij.6) Potentiaal vrij contact voor aansturing cv-ketel.7) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 6kW / 12kW (zie tabel).8) Filterframe aanzuigzijde tbv kanaalaansluiting.9) 2-speed EC ventilator 300Pa voor energiebesparing tot 75% als dezwembadcover is gesloten.10) Warmteterugwinning naar het zwembadwater middelswatergekoelde condensor (Cu-Ni) (Voor afvoer van 35% van derestwarmte).11) Diverse bouwvormen zie laatste bladzijde.12) Spiegelbeeld levering is mogelijk met losse bedieningskast.13) RS485 modbuskoppeling.14) Trillingdempers vloeropstelling.15) Technische hulp bij het opstarten.


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger SDA250

Luchtontvochtiger SDA250

De SDA is zeer compact en kan op 3 manieren uitblazen. Zo kan het systeem altijd eenvoudig op het kanalensysteem worden aangesloten.+ Gunstige prijs+ Servicevriendelijk+ Op 3 manieren uitblazen+ Energiezuinige opties, EC ventilator (30 tot 70% besparen) en warmteterugwinning naar het zwembadwater.- Geen geïntegreerde verse lucht voorziening, te integreren met de SKHR ventilatiebox.De SDA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn vanhoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SDA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. In alle modellen is een pvc lekbak gemonteerd. Standaard zijn het basisframe en de panelen grijs gecoat in RAL9018.De systemen zijn geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Aanvullende opties:1) Interne of externe vocht- en temperatuursensor.2) Externe mechanische hygrostaat.3) Extern elektronisch bedieningspaneel.4) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaandeCV-installatie.5) Ingebouwde geïntegreerde modulerende 3-weg klep cv verwarmingsbatterij.6) Potentiaal vrij contact voor aansturing cv-ketel.7) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW / 6 kW (zie tabel).8) Filterframe aanzuigzijde ten behoeve van kanaalaansluiting.9) 2-speed EC ventilator 300Pa voor energiebesparing tot 75% als dezwembadcover is gesloten.10) Warmteterugwinning naar het zwembadwater door middel van watergekoelde condensor (Cu-Ni Voor afvoer van 35% van de restwarmte).11) Diverse bouwvormen. Zie laatste bladzijde.12) Spiegelbeeld levering is mogelijk met losse bedieningskast.13) RS485 modbus koppeling.14) Trillingdempers vloeropstelling.15) Technische hulp bij het opstarten.


Bekijk info en brochure
Luchtontvochtiger SBA200

Luchtontvochtiger SBA200

De SBA/A is een eenvoudig plug en play opbouwmodel en is stekkerklaar.De SBA/P is een installatie voor achter de muur met roosters.+ Gunstige prijs+ Eenvoudige montage- Luchtverdeling, enkel geschikt voor kleinere ruimtes- Condenseren van raampartij in de winterperiode- Geluid in de ruimte- Geen geïntegreerde verse lucht voorziening, te combineren met de SKHR ventilatiebox.De SBA luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. Belangrijk hierbij is de beheersing van de juiste luchtvochtigheid en luchttemperatuur. De units zijn vanhoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimaal comfort.KenmerkenDe SBA heeft een robuust zelfdragend frame voorzien van panelen. Het basisframe en de panelen zijn van dik thermisch verzinkt plaatstaal, afgewerkt met een uiterst corrosiebestendige polyurethaan poedercoating. In alle modellen is een pvc lekbak gemonteerd. Standaard zijn het basisframe en de panelen wit gecoat in RAL9010.De systemen zijn geschikt voor een omgevingstemperatuur van 20°C tot 36°C en een relatieve vochtigheid van 50% tot 99%.Aanvullende opties:1) Interne vocht- en temperatuursensor2) Externe mechanische hygrostaat / thermostaat3) Externe mechanische hygrostaat4) Extern elektronisch bedieningspaneel5) Ingebouwde verwarmingsbatterij, aan te sluiten op de bestaande cv-installatie6) Ingebouwde geïntegreerde 3-weg klep cv verwarmingsbatterij7) Potentiaal vrij contact voor aansturing cv-ketel8) Ingebouwd elektrisch verwarmingselement 3kW9) Aanvoer- en retourplenum 90° (2 stuks) (SBA…P)10) Set roosters met muurframe (2 stuks) (SBA…P)11) Set ondersteuningsvoeten vloeropstelling (SBA…..A)12) Technische hulp bij het opstarten


Bekijk info en brochure
Bekijk alle modellen...
Copyright © Drypools 2019 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps | Privacy Verklaring